Stappenplan als je optimaal een evenement wilt promoten

20 jan    Blog

Het is altijd leuk om goede reclame te maken op de juiste manier. Zeker als je ziet dat het werkt! Een spandoek in een frame is een van die manieren om op een ideale manier reclame te maken. Je komt ze ook echt overal tegen. Je ziet ze bij bouwlocaties om te laten zien wat er gebouwd wordt bijvoorbeeld. Maar ook bij festivals kom je ze tegen evenals bij bedrijven als reclamebord.

Een spanframe kun je meerder malen gebruiken

Een spanframe waarin een spandoek gespannen wordt kan je makkelijk tegen een hek plaatsen maar je kan het ook makkelijk neerzetten bij een gevel of in de tuin van een bedrijf. Wil je het spandoek tijdelijk gebruiken dan kan het weer makkelijk weggehaald worden om het later te hergebruiken. 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een spandoek?

Als je een spandoek wilt aanschaffen dan moet je rekening houden met de achtergrondkleur en de belettering. Ook moet je rekening houden met de regelafstand en het lettertype. Een ontwerp kan er op de computer heel erg mooi uitzien maar als het vergroot wordt kan het slecht leesbaar zijn. Het is daarom aan te raden om na te vragen bij de leverancier of het resultaat mooi zal zijn. 

Vraag het de specialist

Bij het gebruik maken van een spanframe met een spandoek moeten beiden een blikvanger zijn. Mensen willen in een korte tijd zien wat een bedrijf of een festival te bieden heeft. Dit geldt natuurlijk ook voor andere doeleinden waarvoor je een spandoek aanschaft. 

Het doek moet netjes en goed gespannen in het frame hangen want een spandoek met kreukels is geen goede blikvanger en geeft een negatief signaal af. Ook moet je ervoor zorg dat het spanframe goed stevig staat en niet bij de eerste de beste rukwind omwaait. Het frame weerbestendig zijn, lang meegaan en zeker niet roesten. Daarom is het van belang om een goede kwaliteit te kopen. Wil je zelf je handen niet branden aan het goed uitzetten van een spanframe laat het dan doen door een specialist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *