Mannenblogs zijn voor iedere man

13 dec    Blog

Mannenblogs, je komt ze steeds vaker tegen. Ze kunnen erg specifiek zijn voor een bepaalde doelgroep, zoals mannen die van oldtimers van het merk Volkswagen houden, of mannen die het leuk vinden om te barbecueën op een green egg. Echter zijn er blogs voor mannen die van alles wat hebben. Een voorbeeld van zo’n blog is mannencenter. Op zo’n algemeen mannenblog kan je dingen vinden over de stoerste hobby’s, mode voor de verzorgde man, sport voor de sportieve man of sportkijker en van alles over gadgets als de nieuwste telefoons. Verder zul je ook wat blogposts over gamen, nieuwe films en nog veel meer tegenkomen. 

Informatie over grote platforms

Een mannenblog is er voor de ICT nerd en voor de digibeet. Zo zijn er nog steeds mensen die Youtube videos als joetjoep video’s schrijft. Helaas zul je dan niet al te veel zoekresultaten tegenkomen. Youtube is namelijk een Engels woord en geen Nederlandse. Youtube is een mega platform dat sinds een aantal jaar in het bezit is van Google. Op Youtube kan je allerlei filmpjes vinden. Van de gaafste videoclips, nieuwste filmtrailers tot de meest random filmpjes die iemand zelf in de tuin heeft opgenomen. Iedereen kan namelijk filmpjes plaatsen op Youtube. 

Wil jij lijken op de Britse acteurs?

Wil je een beetje inspiratie opdoen over welk kapsel je nu moet nemen en voor de mannenkapsels trend, dan kan je ook terecht op een mannenblog. Een kapsel dat nu populair is, is afkomstig van de serie peaky blinders. Dat is een zeer populaire serie op Netflix die zich afspeelt in Birmingham in de jaren 20 van de vorige eeuw. De kapsels zagen er in die tijd wat anders uit dan wat veel mannen nu dragen. Toch zie je dit kapsel steeds vaker terug in de huidige maatschappij. Bij het peaky blinders kapsel is er sprake van een undercut. De bovenkant is lang en de achter- en zijkant is opgeschoren. 

De investeringen van tegenwoordig

Ook over crypto kan je allerlei dingen vinden op mannenblogs. Crypto is een online muntsoort. Dit is een opkomende trend. Met de jaren wordt het investeren in cryptomunten steeds populairder. Iedereen weet er ook steeds meer vanaf. Er worden zelfs allerlei cursussen gegeven over hoe je het beste in crypto kan investeren. De investering in een cryptomunt werkt redelijk hetzelfde als het investeren in aandelen. Je kan ze namelijk elk moment inkopen en weer verkopen. Hoe meer jij investeert in de munt, hoe groter de online waarde van deze munt wordt. 

Kijk op een blog voor vakantie inspiratie

Zelfs over de vakantie naar Frankrijk kan je informatie vinden op je mannenblog. Frankrijk is een erg leuk vakantieland. Het heeft zijn populariteit waarschijnlijk te danken aan de grote verscheidenheid dat Frankrijk te bieden heeft. Het bestaat uit veel verschillende gebieden en klimaten, die allemaal leuk zijn voor ander soort activiteiten. Wil jij graag een actieve vakantie, dan kan je goed wandelen en fietsen in de Alpen. Ga je liever aan een warme blauwe zee liggen, ga dan op vakantie naar de côte d’azur. Bezoek een dagje Saint tropez als je daar toch in de buurt bent. Voor ieder soort vakantieganger heeft Frankrijk wat te bieden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *