Let hierop als je een meerdaags festival gaat bezoeken

23 dec    Blog

De meeste festivals vinden pas in de zomer plaats. Echter beginnen de meeste organisaties nu al met de kaartverkoop. Sommige festivals bieden kaarten aan voor meerdere dagen. Meestal voor de zaterdag en zondag, maar soms ook voor heel het weekend. De zomer klinkt nog ver weg. Maar om je zo goed mogelijk voor te bereiden, leg ik in dit artikel uit waar je om moet letten als je een meerdaags festival gaat bezoeken.

Boek op tijd een overnachting

Vrijwel elk festival dat meerdere dagen plaatsvindt, biedt ook de mogelijkheid om op een camping te overnachten. Je zult echter merken dat deze kaarten razendsnel uitverkopen. Boek vroegtijdig een overnachting in de buurt als je wel kaarten hebt kunnen bemachtigen, maar geen overnachting op de camping. Wanneer je op het laatste moment nog een hotel moet boeken, zul je zien dat de meeste hotels zijn volgeboekt. 

Maak gebruik van de faciliteiten op het festival

Wanneer je meerdere dagen naar een festival gaat, is het logisch dat je ook meer spullen meeneemt. Maak daarom altijd gebruik van festival lockers. Dit is een veilige manier om je spullen in op te bergen. Tegenwoordig werken deze lockers met een pincode. Waardoor je niet meer heel de dag een sleutel in je zak hoeft te hebben. Daarnaast kan je elk moment van de dag de locker openen. 

Drink genoeg water 

De meeste mensen willen graag alcohol nuttigen wanneer zij op een festival staan. Dit kan natuurlijk ook. Alleen als je twee of drie dagen achter elkaar gaat feesten, is het belangrijk om ook voldoende water te drinken. Met name als het warm is. Daarnaast is het ook belangrijk om goed te blijven eten. Er worden natuurlijk allerlei lekkere hapjes aangeboden, maar een heel weekend alleen maar ongezond eten is ook niet goed voor je.

Wil je graag lockers huren voor een festival? Twijfel niet en neem gelijk een kijkje op https://www.elockers.nl/.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *