Kidsdisco kinderfeestje

5 aug    Geen categorie
kinderfeestje

Houd je zoon of dochter van dansen? Overweeg dan eens om een kidsdisco kinderfeestje te organiseren! Dit kan je zelf doen of je kan een professionele kidsdisco inhuren.

Zelf doen

Een kidsdisco feestje zelf organiseren kan prima; al kan het lastig zijn om een grote groep kinderen onder controle te houden. Wat moet je in ieder geval regelen? Discolampen, Muziek (en speakers) en vooral: heel veel spelletjes. De discolampen en de muziek zijn niet zo moeilijk; de lampen kan je huren en qua muziek kan je zoon/dochter waarschijnlijk wel vertellen waar hij/zij graag op danst.

Spelletjes

Zorg er voor dat je voldoende spelletjes voorbereid; hiermee hou je de kinderen namelijk bezig. En geëntertainde kinderen zijn fijne kinderen: die gaan niet stoeien, klieren of ander ongewenst gedrag vertonen.

Professionele Kidsdisco

Zie je het niet zitten om alles zelf te doen, in de weer te moeten met apparatuur en ook nog eens een grote groep kinderen onder controle te houden? Dan is het verstandig om een professionele kidsdisco in te huren. In dat geval wordt alles je uit handen genomen: apparatuur, spelletjes, entertainment… Boek bijvoorbeeld Kids-DJ Edwin; hij organiseert meer dan 300 kidsdisco’s per jaar (waarvan meer dan de helft kinderfeestjes thuis).

Laatste tip

Nog een laatste tip voor je kidsdisco kinderfeestje: zorg dat het niet te lang duurt. De spanningsboog van kinderen kan je rekken door veel spelletjes toe te voegen aan je kidsdisco feestje; maar niet eindeloos lang. Korter = Leuker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *