Feestlocatie uitzoeken

17 nov    Blog
feestlocatie

Je gaat een groot feest geven, een spannende tijd! 

Wanneer je een groot feest wilt geven, dan is dit een leuke, maar spannende tijd! Je weet immers dat dit iets is wat je zo graag wilt, maar je moet ook zoveel regelen. Dit brengt een hoop stress met zich mee, zeker wanneer je de meeste taken helemaal alleen doet. Voor sommigen begint de hel dan pas, omdat ze willen tegemoetkomen aan iedereen hun wensen. Lees hieronder meer informatie daarover.

Een feestlocatie uitzoeken: doe wat je zelf wilt!

Een van de moeilijkste zaken is het uitzoeken van een toffe feestlocatie in Breda. Je wilt immers dat je gasten dit goed gaan vinden. De ene staat erop het sober te houden, de andere wil net een heel groot feest. Wanneer je wil tegemoetkomen aan al deze wensen, houd je het niet uit! Je kan nooit tegemoetkomen aan ieders wensen. Beslis daarom beter wat jij en eventueel je partner willen. Willen jullie het sober en jullie gasten net niet, hou het dan toch sober! Het is jullie feest! Het is de bedoeling dat jullie je gaan amuseren, niet dat je je druk maakt om anderen. Het is jullie dag!

Beslis samen met je partner wat je zelf wilt doen

Overleg dus samen met je partner hoe jij je feestlocatie van je dromen ziet. Als jullie het daarover eens zijn, valt er al een grote last van jullie schouders. Luister dan niet naar anderen, want nogmaals, het is jullie dag, dus jullie beslissen. Eens je de beslissing hebt genomen wat voor locatie je wenst, kan je wat opzoekwerk gaan doen. Wanneer is deze locatie nog vrij, hoeveel kost deze locatie, past deze binnen je budget? Kunnen al jullie gasten opgevangen worden binnen deze locatie?

Het is altijd verstandig om meerdere opties te bekijken. Maak bijvoorbeeld samen een top 3 op en bekijk deze opties alle 3. Er kan immers altijd een reden zijn om die ene locatie niet te nemen. Het is dan minder stresserend dat je niet helemaal opnieuw moet starten en dat je gewoon een andere locatie kan kiezen uit je opties. Vergelijk altijd de voorwaarden die hierbij horen, de prijzen… Aarzel ook nooit contact op te nemen met de eigenaars, je weet immers nooit waar er nog over te onderhandelen valt. Zeker wanneer dit echt je droomlocatie is. Wanneer je partner en jij genieten van het feest, dan volgt de rest vanzelf wel. Doe dus jullie eigen zin en ga voor je eigen keuzes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *