De perfecte entree voor je bruiloft

17 sep    Geen categorie

Voor veel mensen is hun bruiloft een van de belangrijktste dagen van hun leven. Het is een dag waar vaak veel geld voor wordt uitgetrokken zodat deze tot in de details optimaal verzorgd is. Zaken waar mensen direct aan denken zijn bijvoorbeeld de locatie waar de huwelijksvoltrekking plaatsvindt, de feestzaal, de catering, de kleding en de muziek. Bij de feestzaal wordt gelet op aan hoeveel gasten het ruimte biedt, maar belangrijker nog op de uitstraling. Voor de mooiste dag van je leven moet de zaal ook een glamoureuze uitstraling hebben. Het eerste wat je gasten zien als ze bij de zaal aankomen is de entree. Deze is op diverse manieren op te leuken, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan grote met bloemen gevulde vazen of grote hoeveelheden ballonen, maar wat denk je van een rode loper met paaltjes op een bruiloft? Als je gasten de auto uitstappen en over een rode loper met paaltjes de zaal van jouw bruiloft betreden, kan het niet anders dan dat iedereen het gevoel heeft dat ze een fantastisch glamoureus feest bijwonen.

Toepassing van een rode loper met paaltjes op een bruiloft

Allereerst zorg je er met de loper voor dat elke gast zich geheid speciaal voelt op jouw bruiloft. De rode loper is de perfecte plek voor het schieten van plaatjes. Als jouw gasten zichzelf dan later terugzien op de foto zullen ze zichzelf er fantastisch uit vinden zien en met warme gevoelens terugdenken aan het feest. Ook jijzelf kunt hier natuurlijk dankbaar gebruik van maken. Het ziet er ontzettend gaaf uit als jij uit je limousine zo de rode loper opstapt. Terwijl je gasten langs de loper applaudisseren voor het bruidspaar flitsen de fotocamera’s. Dit worden schitterende plaatjes en herinneringen. Als je dan over de rode loper de zaal binnenwandelt voel je je goed en zelfverzekerd voor het grote feest.

Soorten lopers

Er zijn lopers beschikbaar van diverse materialen. Zo zijn er standaard lopers beschikbaar die zich uitstekend laten lenen voor het overbruggen van grote afstanden, maar ook luxe uitvoeringen die bijvoorbeeld extra dik zijn, een ingeweven patroon hebben of glitters bevatten voor een speciaal effect. Voor een bruiloft is een extra dik uitgevoerde in klassiek rood wellicht wel het mooist.

Soorten afzetpaaltjes

Om de loper goed af te maken zijn er diverse soorten rode loper paaltjes en koorden beschikbaar. Zo zijn er palen van messing, chroom of RVS in diverse kleuren beschikbaar. Bij een rode loper met paaltjes op een bruiloft passen messing palen met een ronde kop perfect. De gouden kleur staat fantastisch bij rood. Voor het koord zijn er weer diverse keuzemogelijkheden, maar een zwart velours koord met bijhorende messing bevestingsogen staat fantastisch. Wat je ook kiest, een rode loper met paaltjes maakt de entree van jouw bruiloft in ieder geval onvergetelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *